31 Mei 2012

Segmen tambah followers sampai beribu


Suka-suka join segmen ni.Nampak mcm menarik tu yg join.Nak join jg klik jerk banner kat atas tu.

----> Start berblog Jun 2010 (maaf tarikh tak ingat lor) hihihi..
Tag: Sesiapa yang jenguk sini
So cepat-cepat yer nak join sebab tarikh tutup 1 Jun 2012

20 comments

31 Mei 2012, 4:47:00 PTG

nice entry :)

100++ DAH JOIN GA SAYA . KORANG BILA NAK JOIN ? CEPAT JOIN !! :D
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/peserta-random-giveaway-by-cik-fie_26.html

31 Mei 2012, 8:23:00 PTG

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

tq :))

31 Mei 2012, 9:05:00 PTG

hyee . dari segmen yg sama:)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

31 Mei 2012, 11:17:00 PTG

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

31 Mei 2012, 11:33:00 PTG

golek2 sini . ehee

http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

1 Jun 2012, 3:17:00 PG

datang sini sambil follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

1 Jun 2012, 10:54:00 PG

singgah drpd segmen yg sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

1 Jun 2012, 11:36:00 PG

hye3!! datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! ;)

1 Jun 2012, 2:01:00 PTG

datang dari segmen yang same :)
http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

1 Jun 2012, 4:35:00 PTG

hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

1 Jun 2012, 7:44:00 PTG

dari segmen yang sama . follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

1 Jun 2012, 8:28:00 PTG

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

2 Jun 2012, 7:54:00 PG

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

2 Jun 2012, 1:02:00 PTG

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

2 Jun 2012, 1:14:00 PTG

hello dear..
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

follow ke 725!!

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

"Segmen tambah followers sampai beribu".

2 Jun 2012, 4:04:00 PTG

hai ! aina terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

3 Jun 2012, 10:34:00 PTG

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

4 Jun 2012, 8:07:00 PG

Singgah sini dr segmen yg sme :)

4 Jun 2012, 10:39:00 PTG

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

16 Jun 2012, 10:43:00 PG

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)