1 Mei 2012

1 Mei Happy Labour Day


Hari ni 1 Mei sempena hari pekerja Aini nak ucapkan "Selamat hari pekerja 2012" untuk semua warna blogger yang bekerja mahupun suri rumah seperti Aini ni..Hihihi suri rumah pun bekerja juga tau tapi kat rumah jek lah..hihihi.

Oleh kerana hari ni hari pekerja kan..so korang tak payah lah kerja okay,relax-relax dengan family jek.Baru terbaaaaik..!!!Yang kena kerja tu harap sabar lah yerk..mintak gaji triple dgn bos..hekhekhek..Selamat bercuti semua..

2 comments

1 Mei 2012 5:27:00 PTG

Cuti2 ni wat pe yek?

@Si Matatajam
Tak watpe pun igt nak bawa ank jln2 zoo tp ujan lah plak.Mlm jln2 town jek lh.:)