17 Mei 2012

Nak Follow Baru Syiok


Assalammualaikum.
Apa khabar? Sihat ke? Harap korang sihat n happy selalu ok.Terima kasih lah pada korang sbb sudi dtg jenguk blog Aini.Sayang korang ketat-ketat r mcm ni..Hihi.

Baru syiok hihihi
widget ni senang nak Follow..Like..like..like

Ni nak citer r skit.Aini ni suka follow blog mereka semua tapi paling suka bila nak suh Aini follow tu kat blog mesti ada widget followers baru r best.Tapi ada juga yang tak letak widget tu just tumblr follow button jek.Kadang-kadang ade problem jg time nak follow klu gne tumblr follow button.Last-last bila dah *fedup comfirm Aini tak jadi nak follow disebabkan xde widget followers ditambah masalah nak follow.Korang rjin2 kan lah letak widget followers tu bukan berat sgt pun kn.Lagi senang org lain nak follow blog korang tau.Makin ramai ler followers tu nanti..hehe..Nak letak dua-dua sekali pun takpe.Takde sapa nak marah.hihi.

Ni lh yg Aini maksudkan tumbIr Follow button

2 comments

18 Mei 2012, 8:46:00 PG

betul,,org kata yg gune tumblr follow tuh ade limit..

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/sambutan-ulangtahun-ke-18.html

20 Mei 2012, 11:46:00 PG

ain mula guna gak tumblr follow tu..tp cam buhsan jer..tak syiok la pulak..so, ain guna la smula widget yg asal..:)

"Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".