4 Mei 2012

Baru Nak Mencuba Sabun Glutathione Collogen


Produk yang paling digemari ramai org.So Aini tetiba teringin gak nak test.Al-maklum xselesa bila time preggy ni mcm2 ragam kat kulit muka.Konon memberanikan diri mencuba cewah.Tapi sebelum tu kena tahu isi kandungan dalam sabun ni dlu.
Dapatkan pada stokis atau agent yang berdaftar ok.Aini beli ni dengan stokis Pinkish Beauty Cosmetic BestBuyBeauty Plaza
Baru sampai jam 3.00 ptg tadi

SABUN GLUTATHIONE COLLAGEN
(nampak mcm kecik skitkan sbb dah potong skit.hihihi)

FORMULA TERBAIK + KESAN MENAKJUBKAN (GABUNGAN COLLAGEN & GLUTATHIONE)

KELULUSAN ANTARABANGSA
BFAD (Bureu of Food and Drugs)
BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA
RDII-MM-CT-0492


Kelebihan:
  • Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu 
  • Memudarkan & menghilangkan parut & cela
  • Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
  • Mengurangkan kedutan 
  • Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
  • Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
  • Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
  • Boleh digunakan untuk muka & badan
  • Memberi kelembapan yang sempurna
  • Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal

Bahan Kandungan yang terdapat dalam sabun ini:-

GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selepas dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang & gebu.

ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.

* Cuba dan tunggu dalam masa seminggu tengok ada perubahan ker tak?Aini akan update kemudian ok..Tunggu....

4 comments

5 Mei 2012 10:09:00 PG

sis..i tunggu perubahan tau... mcm minat je nak beli nnt. :)

@cik kiwi's
Hehe hari pertama pakai dh rse kulit lembut jerk.Ni masuk hari ke-2 muka langsung xberminyak still smooth jek.mcm best lh produk ni..cuba jgn xcuba..:)

Tanpa Nama
17 Mei 2012 11:40:00 PTG

sy pon bru jer guna sbun nie..mmg best lah..muka tak berminyak,,lembut jerk :) ..

@Tanpa Nama
iye..best kn ni Aini dh msuk minggu kedua penggunaan sabun gluta ada nmpk perubahan..suker2.