7 Mei 2012

Party Birthday Yang Happening


Assalammualaikum
Birthday Boy`s
Semalam 6 Mei 2012 merupakan hari lahirnya my lilttle boy Muhammad Danish Thaqif yg ke-2 tahun.Syukur Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar walaupun sebelum tu hujan turun dengan lebatnya.
Menu yang disediakan pada hari tu adalah ;
MENU UTAMA
Nasi Tomato
Ayam Masak Merah

Mee Hoon Sup
Kuih Muih




Otak-Otak Kempas

Koktel Buah-Buahan

Kepada pembuat kek terima kasih sangat2 kerana membuat kek tiramitsu yang sungguh sedap sekali.
Terima kasih kepada semua yang hadir memeriahkan suasana majlis ini.Dan juga present yang diberikan.Maaf present tak sempat nak snap my son dah buka..hehehe..Sekian untuk kali ni.
*Mood masih lg dlm keadaan kepenatan..

5 comments

7 Mei 2012 10:57:00 PTG

wahh otak otak dan koktel
sedap ='(


salam . .
belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

@Cik AmalTerima kasih mmg Aini xletak lg..Aini akan cuba yerk :)

8 Mei 2012 11:35:00 PG

hehe . .
letak pun
tak pe, even 1 klik 4 sen jer dapat
sikit sikit lama jadi bukit kan . .
hehe

8 Mei 2012 11:43:00 PG

koktel tu nmpk sedappp

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
mmg sedap boleh cuba buat kat rumah hehe..mudah jek.