28 Mei 2012

Danish Ada Kuda Baru

Assalammualaikum
 Anak bujang Aini kini dah ada kuda mainan baru sey..hihihi.Thanks to daddy belikan kuda mainan.Lepas ni tak payah lg lg nak geduk-geduk (bahasa Danish) kereta mainan ok.Bukan main lg die punya suka dapat kuda tu.Siap bawa kuda tu pergi kaunter nak bayar.Nampak daddy die dh kuarkan duit trus amik kuda tersebut buat main kat pasaraya tu jg.Amboi! melampau budak sorg ni tak penyabar nk tunggu sampai rumah.Dalam kereta pun die sempat lg naik kuda tu.Nasib lah kuda tu kecik.
Tak leh nak renggang dengan kuda die dah,bukan main lg sayang kudanya.Baca buku pun still nak juga duduk atas kuda,Kadang-kadang tu minum susu pun atas kuda.Hey budak sorang ni mcm-mcm gelagat die.Sambil main kuda dengan mulutnya bunyi skali ("geduk-geduk") Hahaha nak tergelak jek tgk die ni main kuda.Itulah ragam anak bujang ku yang sorang ni.

2 comments

28 Mei 2012, 3:40:00 PTG

chomel nye die,..

28 Mei 2012, 6:11:00 PTG

@! ❀ ainie sempoy ❀ !
Tq :) mummy die tak comey jg ker? hihi