30 Mei 2012

Beginilah Makannya


Assalammualaikum
Hehe xtau nak update ape update lah pasal mkn tgh hari td.Ni menu untuk hari ni.Beras dah bertukar dari beras Faiza Emas kepada Beras Ponni Taj Mahal.Hahaha tq pada AIN NAZRI.Tapi memang berbeza selalu klu mkn 2 senduk nasi rasa tak cukup jek mcm nak tambah jerk lg nasi tapi lepas mkn beras ponni ni 1 senduk suku nasi dah rse kenyang dah pun.
Selepas jek Ain Nazri bg komen pasal menu diet terus Aini sms husband ckp pasal beras ponni.Alih-alih balik dari kerja tgk die dah belikan dah.Memang perihatin lah husband Aini ni.Sayang U Forever..!!

Seperti biasa lah lepas makan nasi kena lah santap hidangan buah-buahan plak.Baru lengkap menu diet btol x? Hihihhi.Ni lah buah yg selalu Aini telan semestinya sunkist perlu ada tiap-tiap hari.Epal hijau ni org kata tak elok mkn hari2 sbb nti cepat pelupa betul ke tak belum buat research lg.Hahaha.Tapi untuk ibu mengandung pun elok juga makan epal hijau ni ada petua kata elakkan baby kena jaundis( Sakit kuning).

2 comments

30 Mei 2012 1:48:00 PTG

Bagus nya makan sayur.. sarah tak bape suka makan sayur, kubis je yang boleh ditelan.. hehehe

@Nurmaisarah Azmi
terpaksa sarah demi kesihatan..ikutkan mmg xske sayur pun.hihi