14 Mei 2012

Risau Dan Mendebarkan


Assalammualaikum

Setelah beberapa hari tak update akibat belenggu dgn keadaan risau dan mendebarkan.Mana taknye disebabkan checkup ari tu punya masalah ler.Aini dalam dilemma ni tau.Huhuhu.Takut ni wei. Lg 2 minggu nak buat ujian.Memang mendebarkan.Hati ni rasa tak tenang jek bila difikirkan masalah ni.Harap dijauhkanlah segala kekusutan ini.

Ya Allah! Sekarang ni makan ape pun mcm cuak-cuak jek..Padahal perut ni menggeodak kelaparan.Takut nak makan banyak dah.Ish nak di ikutkan mcm tak percaya jek tapi tu lah hakikatnya.Keturunan Aini semua sihat belaka takde pun yang mempunyai masalah diabetes.Kakak Aini pun dlu xde masalah diabetes gak tiba kali ni turn Aini anak kedua ada plak muncul.Dugaan sungguh pergnant kali ni.

Ya, Allah berilahku kekuatan untuk menghadapi sebarang kemungkinan.Teguhkan imanku Ya,Allah!

***Tak Update Entri Tapi Rupa Blog Jek Yang Berupdate***

5 comments

14 Mei 2012, 9:25:00 PTG

salam kenal dan dofollow sini..

sebenarnya, akak x dapat baca entri ni banyak sangat polka dot nye..

tapi tajuknya risau... ok kalau risau melanda, tenangkan diri, berfikir secara rasional dan hilangkan ketegangan sebelum membuat keputusan,...

14 Mei 2012, 10:24:00 PTG

singgah sini bace blog..harap sabo yek..anyway da b'tukar rupa blog ni ea..tetap cntik!

14 Mei 2012, 10:55:00 PTG

@aimaniman
Thanks kak ats nasihat akk.Aini akan cuba yer.yke maaf lah tetiba kali ni minat jd hantu polkadot plak..hehe.

14 Mei 2012, 10:56:00 PTG

@! ❀ ainie sempoy ❀ !
thanks Ainie tulah tgh rungsing tp sempat lg tukar rupa blog ni..:)

15 Mei 2012, 2:57:00 PTG

Semoga semuanya baik saja..

dah follow blog ni. jom singgah blog saya :)

http://alindanblog.blogspot.com/