1 Mei 2012

Cara Nak Join Dutch Lady Mom`s Club


Assalammualaikum..
Kepada Ibu-ibu yang memberikan anak-anak kesayangan anda susu formula Dutch Lady 123 or 456 dah sertai belum Mom`s Club.Rugi siapa yang tak daftar lagi kerana buka sahaja dapat manfaat dari susu formula tu sahaja malah dapat kumpul mata ganjaran lagi dengan setiap pek yang dibeli.Pastu boleh tebus pelbagai hadiah menarik.

Boleh tgk senarai nilai mata ganjaran 

Tengok hadiah menarik yang boleh ditebus menggunakan mata ganjaran yang dikumpul.
Klik  sini --->> Hadiah Tebus Ganjaran

Apa tunggu lagi meh ler sertainya sekarang.. Caranya cukup mudah...

1. Klik di website ni --->> Dutch Lady Mom`s Club 
Akan kuar page seperti ini :

2. Klik Register Now

Akan kuar page seperti ini :


3. Isikan segala maklumat yang diperlukan, Kemudian tekan SUBMIT.Kemudian ikuti dengan step 2 sehingga lah step 3.Selesai register dan tunggu pengesah dari email untuk aktifkan akaun anda.

4 comments

1 Mei 2012 7:38:00 PTG

wah..baru tahu ni..mia mmg minum susu ni..tq yaa...nk g tgk jap laman tu...

@izan mama mia
hehe..cepat daftar lps ni kod bar pada pek susu dutch lady jgn buang yerk...:)

9 Mei 2016 4:15:00 PTG

Nk daftar selalu ja xbleh

31 Okt 2016 4:13:00 PTG

Sy sdh daftar ttp tiada terima pengesahan email utk aktifkn akaun sy.Bla sy try utk register lg sdh x boleh sbab email 'alredy registered'