1 Jun 2012

Seronok Dapat Hadiah

Assalammualaikum
Permulaan bulan yang cukup baik 1 Jun 2012 jatuh pada hari Jumaat.Syukur Alhamdulillah masih lg diberi bernafas dalam bumi Allah ini.Sedar tak sedar dah masuk pertengahan tahun rupanya.Di mana tanggal 6 Jun nanti usia perkahwinan kami telah menjangkau ke tahun ke-3.Syukur Ya Allah kami diberikan kebahagiaan.
Anniversary minggu depan tapi yg bestnya kan dah dapat awal hadiah ulangtahun perkahwinan.Seronoknya.Nak tau apa yang husband Aini bagi.Jeng..jeng..jeng..

Nie lah die katil Queen baruku..Hihihi..

Ni plak katil single untuk little boy
Hadiah ni untuk anniversery kami tapi Danish jg dapat hadiah.Ish sebok jek tau.Kenapa husband Aini hadiahkan katil baru sebab tak lama lg kami dah nak berempat so katil queen ni dah tak muat untuk tampung 4 org.Knape tak nak bli yang king size sebab bilik Aini kecik tak muat nak letak brg besar punya.Buat keputusan pilih design yang sama senang boleh match.Dah besar sikit nanti si Danish akan kami pisahkan tempat tidurnya.Hadiah dari Aini untuk husband plak dah ada dlm perut ni utk awk syg.Hihihi.Antara koleksi hadiah perkahwinan kami ialah di tahun pertama hadiah dlm perut jg(kuar lah Danish Thaqif) tahun ke-2 pula suprise dinner dan tahun ke-3 hadiah dlm perut jg kali ni.Next nti tukar lain okey syg..Semoga awk syg bb selamanya okey..

Mood happy dpt benda baru..seronok sgt.Sayang awak En.husband Luv you so Much!!!Next week lagi seronok tau..Tak sabarnya..Nak tau apa kena lah tunggu entri akan datang okey. :)


4 comments

1 Jun 2012 2:07:00 PTG

done follow u :))

1 Jun 2012 8:10:00 PTG

wahhh!!! untunglah...heheh btw tahniah yer.. moga kekal selamanya dan sihat sentiasa.... jaga diri elok2... ^-^V