15 Jun 2012

Cun Lah Design Terbaru Philips Avent

...Assalammualaikum...
 New Design 9oz
Cun kan design terbaru dari Philips Avent ni..Design yg ni blum lg masuk pasaran Malaysia.Tapi ada yg dh jual secara online direct dari England.Geram jek tgk.Pattern die mmg menarik nampak moden xlah klasik.Suker nya..Dah lah Aini ni penggemar beli botol susu yg unik bentuknya.
New Design 4oz
Ada warna putih,biru n pink.Harga die ha amik ko, mahal mentang-mentang baru kat pasaran.Yang 4oz ni ni sebiji dh harga Rm65 yg 9oz pla Rm70 ni harga untuk yg pre-order tau bkn ready stok.Bygkan lah klu masuk pasaran Malaysia nti ntah berapa harganya kan..

Niat hati mmg nak beli sgt tp pk brg bru stok kat Malaysia pun blum ada nti nak cr speare part ssh.Lg putingnya bukan blh sebarang saiznya.Klu design yg sedia ada skang ni blh lh juga pakai puting brand lain yg sama jenis.

Takpe tunggu masuk pasaran Malaysia nanti mummy belikan untuk baby 1pcs n abg 1pcs ek..Hihi belum pape lg dah berangan nak suh baby minum pakai btol ape punya mummy ler ni kan..Hek..hek.hek..


4 comments

15 Jun 2012 2:10:00 PTG

baik hati betul ibu ini.. hehe

17 Jun 2012 6:41:00 PTG

Memang comel la botol susu ni... Tapi apa2 pun asal selamat untuk baby yg menyusu dah la...

@nuha ahmad
Hehe untuk ank apa shj sanggup..

@Si Matatajam
comelkan..design bru ni bt rambang mata.Hehe yg pnting kualiti.:)