3 Jun 2012

Lawak Yang Spontan


Assalammualaikum
Wah hari ni banyak betul undangan jemputan berpusing-pusing lah jawabnya.Perut penuh jek ngan nasi minyak.Memang ler naik sebu jawabnya..


Nak citer kisah mlm td ni.Aini tgk cerekarama Tv3 (tajuk nya ape ek lupa plak) alah lakonan Neelofa ngan Jalaluddin Hasan tu ha. Ada part dlm citer tu suami die balik dr kerja bt suprise bg hadiah pd isteri.Dengan tak semena Aini saja jek ckp ngan husband.(Dialog Aini kpd Husband) "Yang, tgk tu suami die balik dari kerja bagi hadiah pd isteri die kan best tu,Sayang tak nak ker buat mcm tu jg?".Husband pun dengan selambanya jawab " Eh kan tadi Sayang dh bagi hadiah" Aini tanya semula "Hadiah ape yg Sayang bagi, xdepun".Lantas husband pun ckp "tu sardin 2 tin dengan telor 10 biji hadiah lah tu".Hahahaha Aini terus ketawa terbahak-bahak.Ya Allah husband Aini ni buat lawak mlm hari sampai sakit perut ketawa tak berhenti.Baby dlm perut ni siap tendang agknya mummy die ni bising ketawa kuat sgt.

2 comments

3 Jun 2012 2:55:00 PTG

hahahaha...mesti bes kan cerekaraam mlm td..ain ta sempat tengok pun...sobsobsob~



Ain dah pandai buat drama sekarang.

@ain dzaya
Tp citer tu sedih pengakhiran nye..