17 November 2011

SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY


Bila Aini free mula lah join pelbagai contest tapi kali ni nak join segmen dari Hany plak.
Tujuan untuk mengeratkan hubungan sesama blogger.Kita harus support newbie yang sedia ada sekarang.Termasuk ler yang bercerita ni.

Siapa nak join jg mcm Aini just klik banner kat atas tu.

Okey sebelum tue harus wajib baca di bawah ni :

SYARAT-SYARAT :
  1. Follow blog Hany. Mesti taw :P mekaseh :)
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry ni :)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry hampa.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan depa taw :) Lagi banyak lagi bagus
  6. Letak link entry ampa kat comment box di entry ini :) And pastikan url tu full taw sebab saya akan update entry ni dari semasa ke semasa untuk masokkan url ampa.Time tu ramai2 pakat blogwalking n follow k! :)
    Contoh url : http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html
  7. Saya akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)


Oleh itu, Aini nak Tag mereka yang di pilih nie antaranya :
Eka

5 comments

17 Nov 2011, 5:43:00 PTG

tq mummy sweet! =)

InsyaAllah mlm nnt Nurul update ye.. ^^

17 Nov 2011, 11:16:00 PTG

nurul dah join! =)

http://sayetaksukemasam.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html

18 Nov 2011, 3:22:00 PG

tenkiu sudi join :) jom bw :)

21 Nov 2011, 10:46:00 PTG

dtg dr segmen n follow..keep in touch

23 Nov 2011, 6:05:00 PG

Salam...
Hye! Nita blogwalking sini.
And also follow dr segmen yg same.
Kalau sudi, singgah lah balik yerr ?
Hehe.. Btw, nice blog! Segmen Follow Reramai