30 November 2011

Berdebar menanti hari esok



Salam 1 Malaysia,
Hehehe tgk gmbar atas tue terbeliak mata nampak duit tapi tue tak penting.
Bila fikiran dah tergiang2 ingat kan hari esok rasa jantung ni  dup dap dup dap..cam nerves plak.huhuhu
Hari penting untuk Aini semakin hampir. Oh no!Rasa mcm sekejap jek rasanya masa berputar.
Knape Aini nerves jeng..jeng..jeng.. Tak nak cter dulu lah nanti tak suprise plak kan.hihihi..tgu yerk..akan di update storynya.

Takde ape nak buat....Tengok Ni Sekarang!!!

Siapa nak BB percuma sila klik di bawah untuk detail cara nak dapat BB percuma.

Rasa nak blogwalking jerk...Siapa nak blog die kne terjah dengan mummy sweet ni sila tinggalkan url blog korang di kotak komen tanpa http://.

*Perhatian!!!...Jangan SPAM okey!!!!
~Terima kasih~



1 comment

30 Nov 2011 6:32:00 PTG

hi mummy...rajin2 lha singgah n follow blog saya..blog saya simple jek,maklumlah baru je buat...hehehe~
(gadisungudisisikamu.blogspot.com)