3 November 2011

Disember Bulan Honeymoon


Assalammualaikum,,

Rasa cam lama jerk tak update blog nie..

Bulan Disember ni konon planning nak gie Honeymoon kat Bukit Gambang Water Park.Dah bincang ngan husband die pun on jerk..Maklumlah dah ada anak ni susah sikit nak gi Honeymoon.
Wah mesti gempak di buatnya.Macam buat "Family Day".
Sape nak ikut Mummy gie sane..Jom lah..!(ni dikatakan pelawa okey) hihihi..


Mummy tgk gambar nie pun rasa cam tak sabar jek nak gie sana..Cepatlah bulan Disember.Kebetulan juga bulan Disember tue juga "Birthday" Mummy..hoyeh!!Hoyeh!!..
Terbayang-bayang dah suasana kat sane tue
Mummy nak tanya lah siapa pernah pergi Bukit Gambang Water Park ni?Cube citer skit tempatnya best ker tak?Mummy dengar ada yang ckp tak best,ada yang ckp best.Mana satu tah yang btol nie.Berbelah bagi rasanya nak pergi ni..
Jom,share citer pasal Bukit Gambang Water Park ni kat komen yerk.Harap sangat dapat respond yang positif.

6 comments

3 Nov 2011, 2:29:00 PTG

brp ringgit nie tiket masuk?

@Ku Azhar
Rasanya dalam Rm20 lebih kot.Mummy pun baru plan nak gie

3 Nov 2011, 2:57:00 PTG

Saya pernah pergi masa cuti sekolah bulan 6 hari tu. Memang best!!!!

3 Nov 2011, 3:03:00 PTG

ehh kalau nak jimat,. pi beli metro.. kumpul keratan kat metro tukar dengan tiket gambang ni... heheheheh

@Ain Zuhairi
yke best wah tak sabar ni nak pg..hihi

@sW33tdARLiNG
hehe jarang beli metro lah..