18 November 2011

CONTEST : Loving Couple By Cik Scha



Yeah kali ni di jemput oleh Cik Scha untuk join contest daripadanya..
Yang ni mcm best skit lah sebab tue Aini nak join jugak..hihi.
Siapa nak join klik kat banner atas tu okey..!!!

Hehehe..Maaf gambar ni dah die edit jadi cam gini..
Ni gambar masa Wedding Aini.

Kisah Cinta Abadiku

Perkenalan kami bermula di Yahoo Messenger(YM) pada tahun 2004.Pada mula kawan mcm biasa, Dalam tempoh masa dua minggu Aini kenal si dia minta alamat rumah Aini katanya nak bg gambar.Zaman dulu belum lg trend hantar gambar pakai mms hanya gne pos jek.hehehe..Kira belum maju lg lah.Tup!tapt!up!tap! Sampai lah seputus surat dari si die.Dalam surat tu terkandung sepucuk surat cinta,dua keping gambar berukuran 4R dan pasport.Wah teruja Aini masa tue tgk tulisan die sgt2 lawa dan kemas.Dalam hati berkata si dia ni mesti seorang yg kemas.Dah seronok lah kononya.Pada keesokkannya, kami berjumpa.Mula-mula Aini tukar identiti dengan kawan Aini..Entah mcm mana die blh tau yg Aini tipu.Selepas terbongkar rahsia identitiAini.Si dia mula menunjukkan kan minat utk berkenalan dengan lebih rapat lg.Semakin hari semakin rajin call, sms pastu ajak keluar.Bermula lah cinta kami berdua.Nak dipendekkan cerita Aini adalah Cinta Pertama kepada Si dia.PercintaanAini dgn si dia mencecah usia sehingga 5 thn kemudian kami membuat keputusan bertunang pada Mac 2008.Alhamdulillah kami akhirnya selamat disatukan menjadi Raja sehari pada tanggal 6 Jun 2009.Dan Kini kami telah dikurniakan seorang cahayamata lelaki berusia 1 tahun 6 bulan.
Jangan ckp percintaan laman sosial tidak boleh membawa kebahagiaan.Buktinya sekarang Aini bertemu jodoh dari laman sosial jg.Cinta kami tetap bersatu selamanya..Aini Sayang sangat Husband Aini 
"I Luv U Cayang"
Inilah serba ringkas tentang kami.

Kini tiba masa untuk Aini Tag..lihat nama siapa yang naik okey..;

---> Aein <---

---> Aten <--- 

---> Eeiyss <---

9 comments

18 Nov 2011 12:30:00 PTG

wowww...syoknye dengar citer akak nie..sangat menarik :)

18 Nov 2011 3:10:00 PTG

gud luck! ^^

18 Nov 2011 10:05:00 PTG

dear.. hadiah dah direview taw.. sorry laa yer kalo x menarik minat anda semua.. nie jer yg mampu :)

eyh , nape banner tetiba error ?

19 Nov 2011 3:09:00 PTG

dah join dah..heheh ☆ ☆ ☆
tq for tag ☆ ☆ ☆

19 Nov 2011 7:16:00 PTG

wah. bercinta smbil ke jinjang pelamin. bestnye ;)

19 Nov 2011 8:09:00 PTG

so sweet ! :D

Contest Loving Couple By Cik Scha

@Little_Scha
Hehe..alamak tetiba error lak sorry..hihi..hadiah tak penting tp yg penting kt dpt knali sesama blogger btol x?

@Cik Nurul
thanks Cik Nurul

@eeiyss
thanks...gd luck 4 u jg..hihi