8 November 2011

♥ Contest Cute Blog Design ♥

 
Assalammualaikun,,
Selamat Hari Raya AidilAdha..


Ape? Contest Lagi..Zuuuppp...!!Laju jerk Aini nak join Contest ni.
Contest ni anjuran dari tuan Puteri Sofya
Jom kita try cuba nasib plak.Mana lah tau ada rezeki kan..kan..kan..

Bagi sesiapa yang rasakan blog die tue "Cute" jom kita sertai ramai-ramai..
Macam mana nak join senang jerk.


Korang perlu baca syarat-syaratnya kat sini
--->> CARA JOIN CONTEST <<----

Cepat-cepat lah join sebab Contest ni bermula dari 30/10/2011-30/11/2011.


HADIAH MENARIK MENANTI ANDA !!(Ni kata pihak penganjur..hihihi)

Tak rugi pun klu korang join sekurang-kurangnya dapat gak kita berkenalan sesama blogger btol tak?

1 comment

9 Nov 2011, 10:57:00 PG

huwaa. x reti mendesgin