15 November 2011

Anugerah Blog & Blogger Paling Popular




Wow!! Bila tgk header contest ni bersemangat nak join.Contest ni anjuran dari Fixx 

Klu tengok pada tajuk contest ni, blog Aini ni sememangnya tak layak.Maklumlah masih newbie lagi katakan..hihi 
Tapi disebabkan semangat yang kental (cewah!!!) Aini memberanikan diri untuk join contest ni jg.

Tentang Blog Aini :

Aini terjebak dalam dunia blog ni bermula pada JUN 2010.Pada asalnya blog Aini tak rupa mcm ni pun.Tengok orang ada blog cantik hati pun mula terdetik nak buat blog cantik jg.Dari situ timbul pula rasa minat untuk mengedit blog sehingga terhasilnya blog yg sedia ada sekarang ni.Tema warna blog Aini adalah warna Pink.Knape pilih warna pink sebab Aini memang gilekan warna pink sejak dari dulu lg.Kenapa pilih tajuk blog Aini "Aini Mummy Sweet" kerana menggambarkan tentang diri Aini yang merupakan seorang mummy yang sweet.(Perasan plak minah ni,sweet ker die ni?) Tujuan buat blog sekadar suka-suka tapi lama-kelamaan nak kongsi segala info ,tutorial yang Aini tau untuk dikongsikan bersama-sama blogger lain..Bak kata org "Sharing is Caring"..
Oklah sekian sahaja  cerita serba ringkas tentang blog Aini.

Kepada sesiapa yang nak join contest ni baca dulu syarat-syaratnya seperti dibawah okey;


Mudah kan!!Oleh itu, Aini bersiap sedia nak TAG mereka :
Selamat beramal....

3 comments

15 Nov 2011 5:57:00 PTG

thanks..
sudi join contest ABBPP
good luck! (^_^)

15 Nov 2011 7:47:00 PTG

good luck :)

17 Nov 2011 8:59:00 PTG

good luck ye awak :)