24 November 2011

Alamak! Ada Orang Berkenan Lah

Salam,
Hari nie banyak plak Aini update kan..kan..kan..
Budak comei tue tido blh ler ada masa terluang skit ni untuk update ape yg nak update..

Tadi dengan tak semenanya buka Tagged dah lame tak buka Tagged kan so bacalah pesanan yang berlambak bagai tue..
Tup..Tup..dapat 1 pesanan dari seseorang ni antara pesanan yang ditinggalkan :


Haha ada lagi tau orang menggunakan ayat sebegini..Tak cair pun hahahaha (Jahatnya aku)
Yang menghairankan Aini die ckp ada tgk profil Aini.Kat profil Aini tue dah letak status hubungan "BERKAHWIN" masih lagi nak berkenan ker dgn isteri org..Ke budak tue ingat Aini nie tipu saja-saja letak status mcm tue.Siap ada letak gambar kawin Aini lagi dalam tue.
Hey nie lah perosak rumahtangga tau.Dah tau isteri orang nak juga lagi try..
Meh sini Aini try penampar maut nak ker?

*Amaran: Jangan sesekali merosakkan rumahtangga orang 


3 comments

25 Nov 2011, 2:15:00 PG

ya Allah menakutkannya dgn org mcm tu.

@Dhiya Fariza
Ya kita harus berhati-hati dengan orang yg tak dikenali.

27 Nov 2011, 9:20:00 PG

Macam desperate je