11 November 2011

Geram!!!....Geram!!!...Geram!!


Assalammualaikum,
Ape kbr hari ni?Sihat ker?
Wah lame nya Aini tak update..terasa mcm sebulan di buatnya.


Kenapa lama tak update?Ni lah sebabnya dua hari tak boleh nak online.Bengang tol r Aini dengan Maxis ni,dulu  klu 3 bulan tak bayar bru die block,tapi skang dah bertukar plak.
klu 2 bulan tersangkut terus menerus die block.Padahal Aini dah bayar tinggal balance rm40..Selalu takde pun mcm ni..Selagi kredit limit tak full selagi tu boleh gunakan lagi.
Tapi sekarang bukan main berdesup jerk die nak block.
Bertambah hot bila Husband boleh gelak sebab kena block.dah lah kne block die boleh nak gelak2.Memang hangin ler lagi jawabnya..Angin punya angin Aini suruh die yang settle kan payment broadband baru padam muka die ..hihihihi..Tu lah sape suh gelakkan.Memang saja nak suh kne bayar ler tue..
Bertambah lagi naik hangin plak tue dh buat payment lembab plak nak aktifkan balik..Geramnya....!!!!!

3 comments

12 Nov 2011 12:08:00 PG

hehehe cian cik abg tu..
x pepasal jepp..cool2 ye kak ^^,

@cik Kartun
hehe..skang dh cool sbb dh len on9 hihihi

15 Nov 2011 8:48:00 PG

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..follow pakjoe blk tau