27 Februari 2013

Hugo Boss Element For My Hubby

Assalammualaikum

Sebelum ni Aini yg dapat hadiah dari Hubby kan..Hadiah ape baca sini --> HADIAH <-- ek malas nak repeat citer lah.Macam kite plak punya birthday hehehe.

Pada 25.Feb.2013 yang lalu merupakan birthday Cinta Hati Aini yang ke-27 Tahun.Alamak you dah nak hampir 30-an lah auw.auw.auw masa muda berlalu cepat.Tak pe lah Sayang walaupun umur dah berubah tapi yang penting hati dan kasih sayang you pada Bb dan anak-anak still tetap tak berubah malah bertambah-tambah ek.(terkeluar plak loghat Johor hihihi..)

Begini lah rupa Hugo Boss Element

Sebelum ni Aini macam-macam dok fikir hadiah apa yang patut nak bagi ek Fikir-punya fikir paaapPp!!! Tetiba idea datang setelah ternampak perfume hubby Aini dah tinggal sikit.Hihi so Aini pun terus tgk koleksi Perfume yang terhangat kat pasaran lah.Dalam kepala Aini dah set nak belikan Perfume jenama HUGO BOSS.Tapi punyalah banyak jenis perfume HUGO BOSS ni pening nak pilih plak.

Mintak seller tu carikan mengikut cita rasa yang Aini bagi.Sebab hubby Aini tak suka pakai perfume yang baunya kuat sangat.Nanti die pening tak boleh buat kerja plak kat ofiz.Hehehe.Dia suka yang bau nye lembut dan tak berapa kuat lah senang citer.Akhirnya ketemu juga HUGO BOSS ELEMENT.


Taaadaaaa...Ni Die Hugo Boss Element Untuk Hubbyku

Selamat hubby Aini suke.Alhamdulillah,Die pun tersenyum-senyum jek balik kerja tgk ada hadiah atas meja.Bila buka lagi tersenyum hahaha suke tengok hubby gembira sepertimana die menggembirakan isteri dan anak-anaknya.So dpt kiss dr die serta ucapan terima kasih jgn jeles ni utk suami isteri yang sah tau.hahaha..Gatai.



8 comments

27 Feb 2013 3:26:00 PTG

saya pulak bagi perfume RL dan juga kasut Clarks... ^_^ ... wah seronok en hubby dapat perfume ek...he he he...tahun depan nak bagi apa pulak?

@Farah Waheda Wahid
Hehe tersenyum jek en.Hubby
Thn depan punya lum fikir kan lagi.

27 Feb 2013 7:49:00 PTG

peerghh perfume hugo tuuuuuu... mesti mahal kan kan.. memang tersyum hubby akk.. birthday sy bulan 8 t tau tau... XD hahahahaha

@✿A I N A A✿
Hehe..xdelah mahal jika nak dibandingkan dengan hadiah dr hubby tu ka.hehe..Bln 8 ek ok akk bg botol jek eh.huhu

1 Mac 2013 9:18:00 PG

salam perkenalan dear!!birthday asben gie nextweek...nie tengah pikir lagi nak bagi present ape...hihi

2 Mac 2013 6:02:00 PTG

hooo, janji wangi, best best,

@**MrS HaZiRaH**
salam perknalan jg :)
Hihi klu nk bg present pd hubby kn bg sesuatu yg sentiasa digunakan.Ini akn membuatkn die selalu akn mengingati kita :)
Ni cara sy lah hihi..Selamat berfikir :)

@Muhammad Faiz Mohamed Saaid
Hihi kan yg penting wangiiiiii.....Sewangi cinta kami.cewah..Poyo..poyo..hehe