5 Mac 2013

Cianya Dia (Oh Anakku)


Assalammualaikum
Omei-omei Mummy :) 
Kecian nye anak mummy sorang ni kena ceri berry start dari hari Sabtu lepas.Tak tau lah knape.Nak kata salah makan tak juga sebab si kecik ni tak menunjukkan yang die ni sakit perut ker ape ke?Dia punya berry tu xde bau macam pon tapi die cam cair campur lendir camtu lh.Lepas jek makan die berry,lepas jek susu die berry lagi.Risau teramat.

Plak tu ada wedding sepupu adoi kaco plak..Nasib lah masa pg wedding tu die tak buat hal.Tapi balik dr wedding die start balik ceri berry sampai masa tgh tdo pun blh ceri berry disebabkan itu buntut die yg comel tu merah.Ha part ni yg tak berapa gemar sebab time nak cuci die menangis kesakitan.Oh anakku maafkan mummy.

Nasib baik adanya Jerslin Oil esoknya dah ok dah buntutnya kering tak merah lagi.Memang berkesan minyak Jerslin ni ek.Tak menyesal beli.Hihihi..Harap hari ni dah stop lah ceri berry die tu.Pampers habis takpe tapi buntut abis merah tu yang tak mau.Huwaa....



1 comment

5 Mac 2013 3:03:00 PTG

ala ciannya dier kena ceri berry... supaya cepat sembuh...saya pun pernah dengar orang tua2 kata kalau budak kecik kena cirit birit maybe sebab nak alih bulan...