25 Februari 2013

Dapat Samsung Galaxy Note 2 Dari Hubby

Assalammualaikum

Pink colour tak boleh tinggal.Hihihi.

Seronok,gembira,teruja,terperanjat pun ada.Rasa macam mimpi jek sume ni.Mau taknye apa yg Aini inginkan masa tu lain.Dalam kepala ni dah fikir yang tu jek.Ape dia tu ek meh sini baca kat SINI.

Titanium Grey Pilihan Hati

Alih-alih insan tercinta belikan SAMSUNG GALAXY NOTE II.Wow-wow ni antara gadget terbaru dipasaran tau cam tak percaya jek lah Aini boleh dapat.Bersyukur sangat dapat husband yang amat menyayangi isterinya.Yang sebenarnya memang tak terfikir pun hubby sanggup belikan NOTE II ni.Tapi entah macam mana hubby boleh tergerak hati nak belikan untuk Aini pun tak taulah.

Apapun Terima Kasih buat hubby yang tercinta kerana sudi memberi isterimu smartphone baru.I love You sayangku..Kau buat hari-hariku tersenyum gembira.




8 comments

25 Feb 2013 4:01:00 PTG

siok nyaaaa

25 Feb 2013 5:26:00 PTG

waaaaa....so sweet...best nye dpt note II..

25 Feb 2013 8:34:00 PTG

wahhh bestnyaaa suami belikan Note II... perghhh ena memang suka note II ni, tapi tak de siapa nak belikan.. kena kahwin ni.. hahahah XD

@deqjamucuxx
mmg syiok sgt :)

@Afia Hani
hehe tq rse bagaikan mimpi tu.hihi

@✿A I N A A✿
hekhek..nak beli sendiri Aini x kje so dpt hubby yg baik hati begitu bersyukur.Alhamdulillah.
Nak cr suami jgn memilih sgt tau cr yg btol2 ikhlas nak menjaga kita :)

28 Feb 2013 1:28:00 PTG

waahh. sweetnya :)