29 Disember 2012

Berkenan Samsung I9300 Galaxy S III


Asslammualaikum

Tak sabar nak tunggu tahun 2013 sebabnya En.Husband dah janji nak tukarkan smartphone baru untuk Aini.Horey!!!.

Kononnya nak tunggu Rebet RM200 tu tapi tgk syaratnya semua ok yang tak berapa nak ok tu Maksimum harga smartphone yang RM500 jek.Hampeh plak..Punah ler nak dapat rebet tu.Takpe yang penting En.Husband sudi nak tukarkan yang baru.Hihihi..Asal tukar tahun baru jek mesti phone nak baru jg.Melampau ni.Tapi apakan daya orang dah offer tak kan nak menolak plak kan.Rugi..Rugi..Alah bukan selalu pun setahun sekali jerk.

Haritu En,Husband dah ajak tengok phone kat kedai Samsung, belek punya belek touch sana touch sni sekali berkenan lah plak dengan Samsung I9300 Galaxy S IIISebabnya bila touch smooth jek.Terus jatuh cinta plak.Ha..Kini dilemma plak nak pilih warna phone.Korunk blh bantu Aini tak warna apa yang paling menarik ek.Kat bawah ni ada 3 pilihan yang berkenan tapi tak comfirm lg warna apa yang jadi idaman hati ni.Tolong bagi Recommend skit eh..Plz...

Pebble Blue

Garnet Red

Titanium Grey

5 comments

29 Dis 2012 12:36:00 PG

wah, cantiknya hp too

29 Dis 2012 12:42:00 PG

merah lawa , ihihih

@Nur Atiqah Mohd Zaki
Hehe mmg cantek...

@Cik Akma
Hehe..yke..tp tu colour terbaru jg.Erm..Aini fikir pun merah cantik

4 Jan 2013 4:28:00 PTG

untungnyeer.. ehHHHee