13 Februari 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool


Nak join klik banner atas ni yer..

Sekodeng baik punyer terjumpa Giveaway yg gempak lah sebab memang menarik hadiahnya tu jom ler kita join rebutkan hadiah yang ditawarkan tu.

Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :

Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)


Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)

4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog

Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger


Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil

Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang

Ha!! tengok tu banyak giler hadiah yang ditawarkan.Sapa yang tak nak join tu memang rugi lah..kan..kan..kan..Berpinar biji mata ni ha..

Total Hadiah sebanyak = 42 (jika peserta melebihi 300++ hadiah akan digandakan)

9 comments

13 Feb 2013 10:40:00 PTG

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Datang follow sini....sudi-sudi singgah blog cik akak :)

13 Feb 2013 11:17:00 PTG

@Nao Mei
Terima kasih Cik Akak :)
Sudah pun singgah kat blog Cik Akak :)

17 Feb 2013 9:56:00 PTG

Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

25 Feb 2013 1:34:00 PTG

salam..

http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

27 Feb 2013 12:58:00 PG

datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 Feb 2013 2:53:00 PG

datang dari segmen yang sama..good luck done follow you..

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 Feb 2013 8:37:00 PG

datang dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 Feb 2013 11:40:00 PG

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 Feb 2013 4:42:00 PTG

Salam mummy..dr segmen yang sama..bw here..Good luck eyh! ^____^

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html