31 Julai 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?



Sebelum tu Tq pada Eryanti sebab Tag Aini :)

Dah lama tak join segmen hari hati terbuka nak join Segmen dr MYideakini.Com

Tujuan join adalah tambah kenalan serta boleh share pendapat antara blogger lain.

Nak Tag 3 Budak Comel :






12 comments

31 Jul 2012 8:13:00 PTG

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

1 Ogo 2012 10:08:00 PG

hai.. follow u dari blog Eryati... slmt berkenalan hehe...

@Nani
Hai..slm perkenalan jg trima kasih sudi follow blog Aini

1 Ogo 2012 4:50:00 PTG

Assalam, salam perkenalan... kunjugan dari rakan blogger... dah follow sini... (^_^)

1 Ogo 2012 8:38:00 PTG

salam ramadhan :) BW and follow sini dri segmen same

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html

1 Ogo 2012 10:26:00 PTG

salam , hai..siyess !! cantiknya blog awk..
ehh ?? ade tag kite ehh..malunya , ehehe..(saje wt gediks)..tengkiu tengkiu ehh..

3 Ogo 2012 12:29:00 PG

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html


Salam Ramadhan...
Salam Perkenalan... :)
Happy Blogwalking..

5 Ogo 2012 9:09:00 PG

thank tag kak . sorry baru on blog . hehe :D

8 Ogo 2012 10:12:00 PG

salam Ukhuwah...yn join juga

http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

7 Sep 2012 6:07:00 PTG

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

20 Sep 2012 10:03:00 PTG

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

18 Okt 2012 6:37:00 PTG

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html