20 Julai 2012

Comel Sangat Avent Natural


Assalammualaikum
Barang sudah sampai...

Alhamdulillah, selamat sampai ke tangan.Selepas bt order dengan The Little One Boutique akhir bln Jun ari tu.Sebelum ni ada entri pasal botol Avent baru ni Baca Sini )

Botol Avent Design Baru versi 2012

Bila dah tgk depan biji mata sendiri botol ni, baru Aini tau betapa cutenya botol ni.Rasa cam nak order lg jek.Hahaha..tp sian garu kepala nanti En.Husband.

Danish pun pandai tau, nampak botol baru die punya suka amboi..Melompat keriangan.Mula-mula igt nak belikan utk baby yg bakal lahir nti tp pikir-pikir anak bujang sorg ni nti berebut nak jg.So belikan 1 untuk Danish, 1 untuk baby yg bakal lahir nanti.Siap awal-awal hihi.

Belum apa-apa lagi Danish dh amik dlu botol 9oz ni.Lepas Aini cuci n steril terus die minta susu suh bt dlm botol baru.Aini bt dalam botol lain die x nak nangis sampai merajuk.Aini tukar guna botol Avent ni baru senyap.Penangan botol comel ni bt anak Aini nak susu jek.Adohai..

2 comments

20 Jul 2012 2:55:00 PTG

comelnya.. bape RM awak beli? sebab kite tengok semua mahal..

@atulhani
Mmg comel Aini beli yg 9oz Rm58.90, 4oz Rm52.90