29 Julai 2012

Ready Dah Baju Raya Kami


Assalammualaikum
Syukur alhamdulillah, rezeki yg datang kepada kami sekeluarga.Pejam celik sekejap jek kita dah seminggu puasa ek.Ish2.Org lain gembira menanti saat raya tapi bagi Aini berdebar-debar plus gembira kerana saat-saat getir bakal muncul tak lama lg.


Persiapan dah ready lum,Family Aini dah siap-siap dah.Cepat sebab persiapan jenis tunjuk-tunjuk guna jari kemudian stanby jek ongkosnya(duit).Aini tau ada jg yg dah siap sedia sebelum puasa lagi kan..Wah mmg terbaik r klu mcm tu.Aini plak sebelum ni tak planning apa-apa pun pasal bju raya cuma igtkan husband kitar jek semula bju rye yg lepas-lepas.Untuk anak kena cr baru lah sebab dh tak muat bju rye yg lepas.

Last-last tukar warna tema plak.Warna apa tema tahun ni untuk family Aini kne tgu entri pasal hari raya pertamalah.Hihihi.Senang hati bila persiapan dah buat awal untuk family tak lah sibuk sgt nti bila dah dekat nak rye nanti.

2 comments

30 Jul 2012 8:17:00 PG

bestnye da beli bj raya..hehe

30 Jul 2012 12:09:00 PTG

@Mira Adzlia
persiapan awl senang..hihi