26 Julai 2012

Aksi Seorang Pemain Drum Cilik


Assalammualaikum
Sambungan cerita semalam (Cerita Semalam).Mari lihat aksi si abg Botak bermain drum..hehehe..Kali ni entri bergambar.Zazzsss Layan.................!!!

Test..test..testing..1..2..3..Seronok jek muka bila dpt tau daddy die belikan set drum ni.asyik tersengih-sengih jek.
Cewah mula-mula, malu-malu konon nak pukul.Sekali dah dapat pukul tak berhenti.


Dengan penuh yakin Abg Botak ni bermain drum..Cer tgk gaya muka die tu.Agak-agak ada bakat tak jadi pemain drum terhebat ni.Hahaha.


Sekian sahaja persembahan saya untuk hari..Terima kasih!

Sejak benda ni ada.Pagi petang siang malam asyik jek nak berdrum.Teruja benda baru.Sebelum ni Abg Botak sebenarnya xtau lg yg daddy die nak belikan set drum.Sekali dh tgk depan mata kedekut tak bagi orang lain usik drum tu.Yang kesian daddynya lah excited punya pasal nak main last-last anaknya tak bagi main..hahaha siannya..Siap ckp dengan daddy die lg "tak mo, tak mo".Tgk jek lah daddynya yer..



1 comment

28 Jul 2012 7:49:00 PG

fuyoohhh . main drum . hehe