11 Julai 2012

Si Botak Yang Comel


Assalammulaikum
Minggu ni cuaca agak kesejukkan hari-hari mesti hujan.Tak lebat tapi gerimis mengundang jek.(mcm tajuk lagu plak)..Aktiviti semalam mengundang gelak ketawaku yang kuat.Korang tau kenapa? My hero kena botak kepala akibat daddy die punya kje.Sian die xde rambut dah.
Beginilah rupa My Hero sebelum n selepas berbeza benor muka nye kan..

Yang sebenarnya nak suh daddy die trim jek rambut bg pendek sikit jambul depan tu.Tapi entah mcm mane daddy die blh terzzapp!! rambut depan dgn mesin rambut.Ya Allah! Aini tergelak tgk muka my Hero.Pertama kali die potong rambut mcm tu.Memang serius lain jek muka die btol ker anak Aini ni.Nasib lah My Hero tak menangis tgk rambut die takde dah.Die tersenyum-senyum malu jek bila org tanya mana rambut.Hihi..

Syukur lah bila dh pendek rambutnya tak kasar n tajam.Lembut jek rambutnya.Mula-mula risau gak klu dh pendek mcm tu rambut mesti tajam-tajam kan.Tapi apa pun anak mummy mmg sweet walau mcm mana gaya rambut sekalipun..
I love u Muhammad Danish Thaqif.

2 comments

11 Jul 2012 4:03:00 PTG

alah, gmbar yg pertama tu smart sikit..

@Nurlyla
Tu lh Aini xske die botak.muka die lain.Takpe nti rye dh tumbuh semula.hihi