25 Julai 2012

Yeah!!! Sorakkan Bapak Budak.


Assalammualaikum

Pin.!!Pin..!! Poslaju datang!!!
Menanti dengan penuh kesabaran akhirnya sampai juga walaupun amik tempoh masa seminggu.Yang paling tak sabar En.Husband hari-hari tanya bila brg nak sampai.Tak penyabar lah husband ku ni..Hehehe..


Parcel yang tiba petang tadi

Ini lah gambaran benda yg ada dalam bungkusan yg diterima tadi.

Barang yg sebenar blum buka lg sebab husband pesan tgu die blik dr ofiz bru buka kotak.Excitednya husbandku ni.Padahal belikan untuk anak tapi daddynya yg lebih-lebih.Hahaha..
Set Drum ni dibeli secara online.Zaman skang guna hujung jari jek beli barang.Ni beli dengan Mummy Kids Toys.Sapa nak shopping brg mainan untuk anak-anak boleh pergi ke Fb Mummy Kids Toys .Siaplah dua beranak ni buat bising kat bilik nanti.Adohai...


6 comments

25 Jul 2012 5:59:00 PTG

wahh beli drum mainan, syok lah si anaknya kan heheh

@jal
Yg tgh syok skang ni bapak budak tumpang sekali.hihi

26 Jul 2012 8:23:00 PG

bestnye....drum itu....huhu

26 Jul 2012 10:29:00 PG

si anak melompat tp si bapak melompat2 hehehe bestnya ada drum :)

@Mira Adzlia
best blh wat hilang stres..ape lh beli lah..hihi

@SHAHZEE
Dah tentu punya..hihi..tp si anak tak bagi org lain usik drum tu..siap ckp "xmo..xmo.." haha sian bapaknya anknya tak bagi main..tgk jek lah..hihi