2 Ogos 2012

Gegirl Ke Boboi?


Assalammualaikum
Hari ni pg check-up kat KKIA (Klinik Kesihatan Ibu & Anak) untuk usia kandungan 36 minggu.Tgk sekejap jek dah masuk 9 bulan kan.Masa begitu pantas berlalu.

Alhamdulillah berat naik,tekanan darah sentiasa normal,HB pun makin naik.GDM pun stabil.Doc bt scan nak tgk perkembangan baby semua ok xde masalah pape.Doc ada ckp kepala baby dah masuk laluan..Cuma baby kali ni kecil jek anggaran berat baby 2.2kg-2.6kg.Alahai comeinya anak mummy ni abg awk dlu pun anggaran dlm 2.4kg-2.8kg jek.Tapi kuar 2.66kg.

Untuk kali ke-4 aku minta doc skodeng baby apa ada dalam perut Aini ni.Jeng..jeng..jeng..sebab kedudukan baby dah betul senang lah nak skodengkan.Cer teka baby ape gegirl ker boboi? Nampak gaya nya super Hero lg..Sebab kali ni die dh tunjuk kat mummy die ni ha.Tak pe lah janji baby sihat n sempurna.Dapat lah Abg Botak kawan untuk berlawan nti.hihi.

So next checkup untuk kali terakhir lagi 2 minggu nak dekat raya plak tu.Itupun klu sempat jumpa lahkan manatau anak mummy ni nak kuar awal nak sambut raya.Hihi..Nantikan kemunculan orang baru dalam kehidupan "Aini Mummy Sweet"




2 comments

3 Ogo 2012, 12:24:00 PG

wah, nak dapat boboy lagi yerk..
hehehe

3 Ogo 2012, 12:00:00 PTG

@Nur Atiqah Mohd Zaki
Hehe begitu lah nmpak nya..Hero2 next bru heroin kot klu ada rezeki..Amin..hihi