13 Ogos 2012

Menghitung Hari Kegembiraan


Assalammualaikum

Masa berlalu begitu cepat kan tinggal lg 5 hari jek untuk kita meninggalkan bulan puasa ni.Arh!!! Mood raya dah dtg tapi dalam masa yang sama juga gementar bercampur kegembiraan sbb org baru tak lama lg dah nak kuar..Happynya..My Little boy bakal dpt kwn.
Ya, Allah!! Permudahkanlah segala urusan ku ini.Semoga semuanya berjalan dengan selamat.Kepada semua blogger yg rajin bg support pada Aini tak kira siapa pun, Aini nak minta maaf sekiranya ada terkasar bahasa,menyinggung perasaan org lain atau ada membuat silap dlm penulisan entri Aini selama ini.Harap korang sume doakan supaya Aini selamat yer..

Sebelum tu takut xsempat lah kan..Hihihi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua blogger yg telah follow Aini selama ini..Makan kuih raya tu igt2 lah Aini yerk..hihihi

3 comments

13 Ogo 2012, 1:28:00 PTG

tahniah.. moga semuanya selamat... insyaAllah.. ^-^v

13 Ogo 2012, 5:35:00 PTG

@Ahlam Miera Amirul Shafie
Terima Kasih..Amin..~~

8 Sep 2012, 9:53:00 PTG

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..