3 Ogos 2012

Barang Baby Dah Ready Dalam Beg


Assalammualaikum

Semalam dah buat check-up untuk 36 minggu so skang dah boleh kemas persediaan brg ke hospital.Meh cek ape yg ada kurang lagi tolong Aini bt spot-check ok.hihi . :)


Kelengkapan yang harus dibawa ke hospital.:
  • Baju n seluar
  • Towel baby
  • Selimut
  • Pampers
  • Barut
  • Napkin/kain bedung
  • Botten & mitten
  • Topi
  • Stokin baby
  • Wet Tisu
  • Set Mandia baby
  • Bantal Baby
#..Pampers kena lebih sbb baby yg baru lahir ni kerap sgt membuang.

Barang sume dah lengkap.Siap-siap packing dalam bag baby..Senang sebab doc dh pesan suh ready-ready jek.Tapi barang mak budak tak packing lg ni.hihihi.Utamakan baby punya dulu.Hihi..Esok-esok lah mak budak punya brg packing.
BERSEDIA DARI SEKARANG



6 comments

3 Ogo 2012 4:03:00 PTG

wah.. dah packing2 ye .. tahniah ye.. moga dipermudahkan Allah hingga awak selamat bersalin.. jgn lupa bawa juga minyak kembung.. afiat/yuyi.. mana tau mungkin diperlukn nnt =)

wah.. debaran dah semakin terasa.. moga dipermudahkan ye.. banyakkan baca surah maryam~ (^___^)

@iena_gieTq nasib baik awk igt kan nyaris2 terlupa lak.hihihi :)

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
Begitulh perut pun xsedap jek ni.hihi..Amin.Insyaallh sy akn ikut psanan Is.Terima kasih IS :)

6 Ogo 2012 11:07:00 PTG

comelnye barang2 baby...hope sume bjalan dgn lancar..:))aminn

@princess lieza
comelkn tu pun rse cam nak beli jek lg tp nti membazir plak coz bby cpt bsr nti..Amin.Harap begitulah doakan Aini selamat yer..Terima kasih.