5 Mac 2012

Tension!!!!..Galaxy Nak Kena Lempar...

Salam,
Today, mood still bengang coz my galaxy wat hal..Ntah mcm mane blh jd mcm tu pun Aini tak tau padahal semlm okay jek..Malam semalam konon nak on9 r sekali tgk hangups..Try off pastu on kan blik tup..tup..trus x blh on..huwaaa..nak ku lempar jek ke dinding.


Tapi memandang klu Aini lempar sekalipun bukan blh idup pun makin jahanam ada lah...Tapi sian coz tue present dari My Hubby sempena Birthday Aini ke-25.Memang terkilan sgt bila galaxy rosak..Tefon kedai tmpat amik galaxy ni die suh anta kat service centre Taman Molek JB.Nak pg kne tgu hubyy free plak tu.Klu blh nak antar secepat yg mungkin.Agk2 berapa lama agknya blh siap ek..Ish!!mati kutu lau xde galaxy ni..

Ggrrr....Dh syok-syok blh plak die wat hal agknya ada x mereka kat luar sna yg alami masalah bila guna galaxy W ni..?

2 comments

5 Mac 2012, 2:07:00 PTG

is pun satio dah rosak . sayang sangat . hadiah kawen dari incik hubby . uhuk3 (T___T)

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
itu lh kn hadiah pling bermakna blh rosak plak....