27 Mac 2012

Ipad Dah Sampai

Salam,


My litlle boy happy sangat hari ni sebab Ipad for kids dah sampai..
Bila En.Posmen tu dtg tersenyum-senyum jek die depan pintu..Blum lg Aini buka sampul poslaju die dah tercongok kat depan kita.


 Dari jauh klu tgk mmg igt Ipad original lah..Sekali dtg dekat kahkahkah Ipad for kids rupanya..
Wah my little boy ni bukan main lg die..lepas buka cepat2 die amik dr tgn Aini.Siap ckp "Mi..Mi..dok nie".Dia suh Aini duduk sebelah die.Sambil tersengih-sengih die..


Tgk lah gelagat budak ni asyik dgn ipad barunya..sampai duduk pun tak sopan..Haih!..ank sape lh ni kan..hihihi.Dah tu asyik berkepit dgn ipad ni nak pinjam sekejap pun x blh.Baru2 mmg mcm ni tgu dh seminggu nti  tgk ipad kemana tah nti.

Ibu-ibu yg belum dpt kn Ipad for kids ni dpt kn segera kerana ianya bagus membantu utk ank2 mengenal huruf sambil berhibur..


2 comments

28 Mac 2012, 12:24:00 PG

teringin pulak nak jadi mummyyyy.hoho

28 Mac 2012, 1:59:00 PTG

@Lea Comei
Haha npe dpr rse seronok yerk.hihi..