13 Mac 2012

Suprise For My Little Boy


Salam,
Semalam adalah hari bahagia untuk My little boy...Kerana daddy die buat suprise untuk anknya..Wah!!!Mummy die plak yg terlebih happy..hihi

Ni die rupa bentuk suprise Danish Basikal Ben 10

Sebelum My hubby balik dari ofis die ada call Aini suh siap2 nanti balik trus kt gerak katanya..Aini ckp yg Danish tgh tdo..Hubby  ckp xpe nti bgn lah tu..Ish..debar2 hati ni..Kebetulan daddy die sampai rumah jek Danish pun bgn..Selalu klu tak ckup tdo die akn meragam ni tak plak blh tersenyum-senyum kambing lg..Dia mcm tau2 jek ada suprise..Opps..blum abis lagi citer ni..
Dah siap-siap kt org 3 beranak pun kuar trus menuju destinasi..Danish xtau lg ni nak pg mne sgaja xnak bgtau.Sampai jek kat tempat yg dituju wah!!!Si Danish bukan main ske lg die..Mana x skenya sampai kdai basikal. Memang hari tu die tak buat kerenah sgt pilih basikal dh jumpa 1 trus berkenan tak nyempat2 die dh naik dlu..Klu x selalunya kjap die pilih yg ni pastu tukar pilih yg lain plak..tp kali ni die dh berkenan yg Ben 10 tu agknye trus x pndang basikal yg lain..
Dah settle buat bayaran die dh start bt hal x nak turun dari basikal.Satu kje plak nak kne pjuk die..Ketawa apek yg jual basikal tu tgk Danish.Aini dh geleng-geleng kepala dah...Hey..ank ku sorg ni..disebabkan terlalu teruja dgn basikal sampai xnak lepas handle basikal,terpaksalah daddy die angkat basikal dengan die-die skali masuk dlm kereta..Dah dlm kereta lain plak citernya,Danish seboleh-boleh  nak naik basikal dlm kereta.Ya!Allah ankku ni terlalu excited btol lh...

tgk tu daddy tgh buka plastik die x sbr dh nak main basikal

Sampai kat rumah trus die naik basikal..Org lain nak pinjam xblh langsung.Tu lh gelagat Danish dpr suprise dari daddy die.Lepas ni tak nak lg berebut basikal okey...

1 comment

13 Mac 2012 3:27:00 PTG

ewahhh.. best nya baby boy... hehehehe