26 Mac 2012

Blushing Trio By SILKYGIRL


Salam,



Baru-baru ni Aini jln kat Guardian konon nak cuci mata lah kan..First mesti cuci mata kat kat area kosmetik dlu..Tgk punya tgk sekali terpandang sesuatu yg baru area blusher.Wow!!! Mmg menarik ni Aini tgk blusher Trio dari brand SILKYGIRL lg pun Limited Edition.Three layer tu..Tgk harga pun tak lah mahal sgt kira harga mampu milik..Harga biasa Rm25.90 tapi skang ni ada offer cuma Rm19.88 jek.Ape lg grab trus lah.Blusher ni ada 3 pilihan warna 01-ROSY PEACH , 02- PINK PARADISE dan 03- SUN KISSED.Aini test dlu yg kod 02-Pink Paradise tgk cam menarik jek warna ni.Tapi belu cuba  guna lagi r nest day kot bru mengetest (mencuba) kat pp .
So sape peminat blusher meh try koleksi terbaru dari SILKYGIRL ni..cepat tgk ada promosi ni..

2 comments

27 Mac 2012, 12:45:00 PTG

i Follow......

13 Dis 2012, 12:35:00 PG

masa tu dah tengok dah tapi tak beli pun.
beli yang lagi satu yang duo blusher tu,
balik rumah terus menyesal
sebab baru taw limiter edition,huhuu