24 Ogos 2011

Nak Try Tukar Header Pelbagai jek.


Salam,
Hari ni cuti buat kuih raya coz bahan tak cukup lengkap nak buat.Lagipun penat lah ngadap over jek tiap-tiap hari.Hari ni tiba-tiba dapat idea nak tukar header blog aku yg comot ni.Tup tap tup tap jadi lah mcm header yg sedia ada di blog aku ni ha.Cantik tak header baru aku ni?Korang rasa ok ker tak bagi komen skit.Mane tau ade yg nampak cam cacat cela ker boleh aku repair skit.

4 comments

24 Ogo 2011, 10:08:00 PTG

hahah..mesti pakar buat kuih nie...
xyz4mir.blogspot.com

24 Ogo 2011, 10:21:00 PTG

@shazmir
tak lah pakar bru jer nak try buat sendri kuih raya..hihi

26 Ogo 2011, 2:43:00 PG

alorh. nk blog gini gak.. comel sgt.. kite jeles lah.. huhuuhuhu

hehe..thanks coz puji kembang sekejap.hihihi..ala biasa2 jek.