4 Ogos 2011

Bebuka puasa sambil candle light dinner

Hahaha,nak citer skit ni,masa buka tadi sgt romantik bila kita org makan bertemankan lilin.Umpama candle light dinner.hihihi.Sakit hati btol lah time nak buka time tue lah elektrik xder sampai skang ni.Tak tau lah pukul brape nak ada jgn sampai esok sudah kang xsahur lh jwbnya kang.Sian En.Husband nak gi kerja esok baju lum iron lg ni.Harap2 jap lagi ada lah elekrtik ni.

1 comment

wah korang like yer,,hihi