2 Ogos 2011

Beg Guess Grey


Ni dia beg guess colour Grey baru sampai td ptg En.Posmen hantar kat umah..skali tgk mcm warna putihkan..tp tidak sebenarnya.hahaha..Kali ni aku ngecek(mintak) En.Husband plak.Sebab aku jarang mintak pape dr En.Husband 2 yg dapat jek.Baikkan laki aku ni.(jgn nak kembang yerk En Husband)Nti raya aku nak mintak brg lain plak.Aku beli kat mana?Yeah! itu lah yg aku nak jawab,aku beli dengan Kak Mar Shita lagi sekali.hehehe mcm biasa lah aku dpt lg special price dr Kak Ita.Thanks kak.Sampaikan kakak iparku pun dh jatuh hati nak beli beg mcm ni.Meterial yg keras xmudah penyek begnya bila di dirikan itu yg best.Kenapa aku minat sgt beg bucket mcm ni coz senang nak sumbat brg2.Mcm2 gaya blh buat dgn beg ni nak pakai sling ker nak buat handbag ker pun boleh sbb tersedia tali panjang ngan tali pendek.Pandai2 lh gayakan sendiri.
Sesiapa nak beg cantik2 dengan harga yang cantik2 silalah jenguk page Kak Mar Shita

1 comment

I like this Beg!!!