6 Ogos 2011

Ada Orang Offer Aku Iphone4

Salam 1 Malaysia,

Baru blik jalan-jalan kat bazar saje dok cuci mata dulu.Sempat gak r singgah bazar jual handset kononnya dari kilang..Ada 1 mamat cina ni dok offer aku hp Apple iphone4 kaler putih,mula2 die bg aku harge Rm899 pastu die turunkan lagi harga tue jadi Rm750.Aku diam jerk xckp pape pun.Die cerita lah kelebihan iphone4 ni itu ini..Pastu dgn semangatnya die nak suh aku beli, die siap tanya aku lg "u nak harga berapa?"En.Husband aku lak jwb "klu Rm400 blh?"Dia ckp x blh plak harga china pun xdpt.Td bukan main lg tanya nak harga berapa.Last2 die turunkn harga lg kira last choice r Rm550.Mak ai mcm x percayakan iphone4 harga Rm550..Tp bila pk kn blik xtau asal usul dr kdai mane aku ckp xpe lain kali lh cash xde ni.Die blh lah suh guna kad wah2 nak meracun fikiran aku lak mamat cina nie.En.Husband aku pun ckp ok lh i tgk2 dlu..Aku terus ajak En.Husband blah dr area situ.Bukan ape aku takut En.Husband aku tue tergoda dgn harga yg ditawarkan.

1 comment

Buat koleksi pun ok gak ni..brg latest lak tue..hihi