21 Julai 2011

Beg Bonia Pink


Aku baru jerk beli beg pink ni dengan akak Mar Shita .Pergh! bila 1st time tgk jerk beg ni aku trus berkenan.Tanpa berfikir lama aku terus sambar sebab beg ni dah ready stok lg pun tak banyak unit.Kebetulan pula beg yg selalu aku gunakan pun dah koyak gara-gara anak bujang aku sorg ni ler..(Danish)
Nak tau harga?hehehe meh sini aku cerita..beg2 yang jenis mcm ni semua dijual pada harga Rm40.00 sahaja xmahal pun kualiti yg baik jg tp xsama lah mcm yg gred AAA 2 kn hehe..Ni gred A pun oklah kan..tp harga lum termasuk kos penghantaran.Kos penghantaran cam biasa lah Rm6.00 jek.Kalau sesiapa nak cari beg jenis mcm ni dengan harga "best price" jenguk2 lah wall kak --> Mar Shita <--
Aku suka!Aku suka!..hehe mcm ni lah gelagat orang dpt beg baru kui3..

1 comment