6 April 2012

Wah!!..Topup Rm10 Dapat Rm 20


Assalammualaikum,


Semalam ada dpt sms dari Hotlink dekat no.phone lg 1.No.phone tue jarang gnekn dan topup tp masih aktif lg sebab expired date 4thn, lme kan2.
Selalunya jarang nak baca sms yg tak penting.Sekali ntah mcm mne blh jg ter baca sms tu sbb ternampak perkataan PERCUMA Rm1.Alah Rm 1 jek tp tetap gak nak buka.Tetiba Yahoo!!!..ape yg yahoo nya tue hehe korang tgk la pic bawah ni

Tu yg Yahoo!!!Dah baca full sms baru tau PERCUMA Rm10 bukan Rm1.Hahaha bukan senang nak dpt mcm ni lagi-lagi dari Hotlink.Kita topup Rm10 biasa dpt Rm10 jg kn tp ni lain topup Rm 10 dapat Rm20 kan ker 2 kali ganda tu.Hihi Rezeki jgn ditolak betol x kawan-kawan? Ape lg trus topup tunggu jek lah 10hb nti masuk kredit percuma tu.Terima Kasih Hotlink..Setia Bersamamu..Cewah ngayat lebih nampak..Harap pas ni blh bg selalu ek.

6 comments

laa... is jarang baca msg hotlink ni.. kadang2 terus delete je.. upsss~

6 Apr 2012 3:18:00 PTG

Cute sangat2 ur log. Hope leh follow akak. Visit my blog mymatatajam .blogspot bleh le bg comment and tips yek.

6 Apr 2012 3:22:00 PTG

wahhh..zaza pun pernah dpt...tp jrg nak topup..hihi =)

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
Hehe sama lh tp disebabkan nmpk perkataan PERCUMA tu yg bce..hihi

@zaza iman
hihi disebab kn Aini jarang topup lh lah bru dpt gift dr hotlink..Klu no.phone yg lg 1 slalu guna n topup xnak plak die bg gift..hehe

8 Apr 2012 5:57:00 PTG

kadang2 memang best je hotlink ni.kadang2 grm jgk sbb slalu kena ptong kredit =='