26 April 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK



Segmen ni datangnye dari AmerCorner 
Dan telah di referred oleh Ainie Sempoy untuk menyertainya.Dengar citer bukan sahaja dapat collect followers yang ramai malah bakal kemungkinan Blog top referred url ke segment ini akan memenangi LOMO AQUAPIX
 Gambar Sumber: Google

NAK JON CUKUP MUDAH KLIK BANNER KAT ATAS TU

Okey..Kenapa Aini nak join segmen ni adalah kerana ingin menanbah followers yang sedia ada ni.Lagi ramai followers lagi semangat Aini nak berbelog.Bagi Aini followers merupakan 1 penyokong kita untuk terus berbelog.Lain lah klu ada yang suke ramai followers tu hanya nak kejarkan angka jek.Paling penting dapat bekenalan serta bertukar pendapat di antara sesama blogger.
Sape cakap segmen ni membebankan mmg lah tak masuk akal kan..Paling mudah jek syarat-syarat nak join segmen ni.Paling penting korang harus rajin tue jerk klu malas mcm mane nak ade followers yang ramai btol tak?..Dah malas nak bebel banyak-banyak..Mari sini kita tgk sape kne TAG ni jeng..jeng..jeng  :


47 comments

27 Apr 2012 2:59:00 PG

salam singgah.
thanks sudi join
Following your back.

Good luck dan selamat bersegment

27 Apr 2012 10:45:00 PG

datang dari segmen yang sama

serius dah follow blog awak :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

27 Apr 2012 1:32:00 PTG

done follow sini dear..dri segmen yg same..anyway blog ni cantik sgt!..suke tengok

27 Apr 2012 2:22:00 PTG

slm.. singgah sini dari segmen yg sama...sy serious follow awk.. awk?? da follow sy, tinggalkan komen di entry segmen sy ni yer,

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

TQ, dan selmt berkenalan.. =)

27 Apr 2012 2:23:00 PTG

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

27 Apr 2012 2:53:00 PTG

alynn follow cni ye sis :D

27 Apr 2012 7:16:00 PTG

serius dh follow awak..hehe:)

27 Apr 2012 7:31:00 PTG

singgah sini~~
membalas kunjungan~
done follow awak :)
salam kenal ...

27 Apr 2012 8:08:00 PTG

followed.. :D

27 Apr 2012 9:16:00 PTG

icumm dtg singgah balik...serius follow balik sini..thanks follow icumm ^^

27 Apr 2012 11:07:00 PTG

Salam , eyda dtg terjah dri segment yg sama =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

27 Apr 2012 11:07:00 PTG

Salam , eyda dtg terjah dri segment yg sama =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

27 Apr 2012 11:49:00 PTG

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

28 Apr 2012 12:15:00 PG

hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

28 Apr 2012 12:39:00 PG

hai, tq..
sy follow awk blik

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

28 Apr 2012 7:58:00 PG

dah follow sini,
t/kasih sbb dah follow saya.

28 Apr 2012 8:32:00 PG

as-salam...
folo kak di sini :)

28 Apr 2012 1:30:00 PTG

serious dah follow sini ;)

>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

28 Apr 2012 2:53:00 PTG

da folo tp lupa tgglkn link :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

28 Apr 2012 7:02:00 PTG

balas kunjungan dr segmen yg sm..comel nya blog akak..hihi..btw ifa da follow cnie..=)

29 Apr 2012 9:37:00 PG

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan^^

29 Apr 2012 11:10:00 PG

Datang dari segmen yang sama...Sius dah follow akak.....Chumel anak......Macam mama dia.....Selamat berkenalan.......

29 Apr 2012 11:41:00 PG

dari segmen yg sama
thanks follow dini
dini follow blog mummy :)

29 Apr 2012 4:23:00 PTG

dari segmen yang sama..hehehe Dah follow..(=

29 Apr 2012 6:08:00 PTG

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

30 Apr 2012 12:25:00 PG

salam....perkenalan

dari segmen serios follow back dr :
http://kumahuitu.blogspot.com

30 Apr 2012 1:35:00 PG

Salam kenal
balas kunjungan ^__^

30 Apr 2012 12:03:00 PTG

hai awak :)
saya dtg sini utk jenguk blog awak sambil follow sini....
jemput ke blog saya....

http://diariesaya.blogspot.com/

30 Apr 2012 12:07:00 PTG

seriously done follow. 602. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

30 Apr 2012 5:58:00 PTG

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

4 Mei 2012 12:01:00 PTG

serius tau follow cni..

6 Mei 2012 4:34:00 PTG

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

7 Mei 2012 1:11:00 PTG

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

7 Mei 2012 4:39:00 PTG

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

8 Mei 2012 10:58:00 PTG

follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Serius follow sini :)
Serius follow back ya :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :D

9 Mei 2012 5:01:00 PG

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

serious follow sini.

10 Mei 2012 2:17:00 PTG

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah lama follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

10 Mei 2012 2:55:00 PTG

singgah n follow jugak .. mahap laa lmbt .. T_T

http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

11 Mei 2012 3:16:00 PTG

Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

11 Mei 2012 4:53:00 PTG

ha . dah serious follow . # 654# 321 tuee . ahaha :)

dari segmen yg sama .
http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

13 Mei 2012 2:17:00 PG

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

13 Mei 2012 10:20:00 PG

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

13 Mei 2012 3:42:00 PTG

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

13 Mei 2012 4:48:00 PTG

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

18 Mei 2012 10:20:00 PG

done follow..

suke...pink la blog ni.. i like..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

24 Mei 2012 8:38:00 PTG

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html