10 April 2012

Set Make-Up Dah Sampai


Assalammualaikum,

Panasnyer cuaca hari ni,lepas basuh baju dah siap jemur..tup..tup..bertukar plak jadi mendung.Jgn lah hujan nti x kering bju2 ku itu.Esok public holiday so kerja rumah pun nak public holiday jg..hihi..blh gitu.

Hari ni nasib lah sempat brg yg di order hari Isnin sampai hari ni, sbb esok posmen pun cuti gak.Klu tak sampai hari ni comfirm Khamis bru dpt brgnye.Kebetulan plak hari Khamis xde umah nk gie checkup baby.Syukur sgt2..

Ni dia yg baru sampai td mmg puas hati..Aini beli Eyeshadow Romantic Colour,Set Brush Mac ngan Eyeliner Mac dgn shapener kat Fuchsia Elegance Make Up mmg harga terbaik..Nak cari barangan make-up dgn harga lelong dan berkualiti meh ler singgah ke Fuchsia Elegance Make Up.

Dulu sebelum preggy yg 2nd ni xdelah minat sgt barangan make up ni.Just yg simple2 jek..Faundation,compact,eyeliner,blusher n lipstik tu jek.Ha! Sekarang ni asal nampak set make up amboi berkenan sgt walaupun tak pandai bermake up..hahaha.Tapi kena cuba dan terus mencuba.Pembawakan ni kot..hihi

Sian husband,wifenya tgh preggy suke shopping brg jek..Lagi2 brg wanita semua tgk berkenan.Klu blh nak semuanya..Hihihi..

2 comments

10 Apr 2012 4:23:00 PTG

suke make up ni selalu anak perempuan ape? hhohoho (^___^)

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽
Hehe ntah npe minat sgt ngan brg2 make plak.Yke?.Klu btul Syukur Alhamdulillah..Husband mmg nak ank perempuan lak yg ni..hihi