27 Oktober 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!


Buat pertama kalinya Mummy join segmen yang dianjurkan oleh Cik Lyssa yang tomei ni..cam nak cubit-cubit jerk pipi die ni..hihihi.
Klu ada sape-sape nak join gak pun boleh klik jerk kat TEKAN SINI tapi harus di ingatkan segmen ni akan tamat 27/10/2011 pada pukul 4.00 ptg tau.Jom lah...jangan terlambat sudah okey..

Siapa sebenarnya Mummy ni?Ramai jg yang nak tau kan..Nama mummy Aini Sha.anak bongsu daripada 5 orang adik-beradik.Seorang suri rumah sepenuh masa berumur 25 tahun berasal dari Kota Tinggi,Johor.Telah berkawin dan dikurniakan seorang putera bernama Muhammad Danish Thaqif yang kini berusia 1tahun 5bulan.Mummy ni suka berkawan tidak kira dengan siapa pun.Happy go lucky.Gemar dengan mencuba sesuatu yang baru.Mummy ni minat dalam dunia jahitan.Pernah gak gie blaja dalam rekaan fesyen.Tapi dah ada anak kecil ni terpaksa slow down dlu.Buat untuk sendiri punya bolehlah.hihi

Mummy buat blog sebenarnya untuk mengisi masa lapang sahaja.Sebab mummy ni suka menulis.Tambah plak niat nak kenalan dgn blogger untuk berkongsi sesuatu yang dapat dipelajari.Disamping tue nak tgk kreatif ke tak mummy ni dalam dunia blog ni.Dah lama buat blog tapi dulu tak pandai sangat nak edit-mengedit nie.Blaja dari sifu-sifu akhirnya jadilah hasil blog seperti sekarang ni.

Pendorong utama mummy ke dunia blog ni adalah Husband.Keduanya adalah rakan-rakan yang telah ada blog mereka sendiri.Mummy tgk mcm seronok jerk kan.Pastu ada kawan mummy nie die buat bisnes dari rumah hanya menggunakan blog sahaja bisnes die blh maju..Wah tue lagi menjadi pendorong mummy untuk bersemangat dengan berblog ni.Mana tau 1 hari ni mummy boleh contohi kejayaan die ni..

10 comments

27 Okt 2011 8:12:00 PTG

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

27 Okt 2011 10:33:00 PTG

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

28 Okt 2011 11:42:00 PG

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

28 Okt 2011 2:45:00 PTG

hye saya singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan utk awak. btw saya dah follow blog ni. jom terjah blog saya :)

Ke Semuanya Mummy dah follow...Terima kasih sudi dtg jenguk blog comot ini..:)

30 Okt 2011 3:13:00 PTG

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

@Missy Diya

Done singgah blog Diya..thanks ya!!

1 Nov 2011 12:53:00 PTG

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

4 Nov 2011 2:20:00 PTG

dtg dari segmen yg same ..
http://maszamysya.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

13 Nov 2011 3:50:00 PTG

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com