31 Oktober 2011

Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!


Assalammualaikum,Sihat semuanya ker?
Hari ni baru lah dapat tengok blog coz semalam cuti blik kampung mother-in-law.
Tengok-tengok Cik Bunny kita ni invite Mummy ajak join segmen yang dianjurkan oleh Cik Bunny sendiri..Nak tau segmen ape meh tgok banner kat bawah ni.

Nampak cam menarik jerkkan segmen ni, ape lagi mummy pun tak lepaskan peluang ni.Trus join.Korang klu nak join pun boleh juga klik jerk banner kat atas tue.
Syaratnya mudah lagipun tarikh tutup penyertaan lama lagi 20 November 2011.
Jom reramai kasi gempak segmen Cik Bunny ni..Kebaa..Booom!!!


1 comment

5 Nov 2011 3:31:00 PTG

singgah dari segmen yang sama,salam perkenalan

http://farahiahitusaya.blogspot.com/2011/11/segmen-cik-bunny-jom-blogwalking.html