21 Jun 2013

Inner Magic


Assalammualaikum

Hari ni xde ape nk citer tapi just nak share 1 jenis inner yang memang superbeb..Serius sbb Aini dah try gunakan nye..Apa tu inner Magic ek?Korunk mesti tertanya-tanya btol kan.Meh sini Aini tunjukkan Inner Magic tu...

Hasil tangkapan inner magic untuk di cuba pakai #Dusty Pink #Black Colour

Rupa inner bhgian belakang special design berbentuk potongan U dan labuh menutupi rambut

Ni hasil dr pemakaian Aini..Abaikan muka sememeh tu yerk.Hahaha..Cer tgk inner nye tak melekap di dahi.Seperti memakai inner yg berawning tp sebenarnya tidak pun.Yang paling best kain lembut selesa sangat untuk dipakai dan paling penting tidak menyakitkan bhgian telinga.Lepas ni kompem nak order lagi hihihi..Terbaek dari ladang.Jom lah cuba.

Nak Order..Pm sini yer FB Aini Sha

12 comments

21 Jun 2013 3:03:00 PTG

menarik ni...

21 Jun 2013 3:12:00 PTG

Eh mcm mane bahagian belakang tu?
Tapi mmg Nampak menariklah :)

@Farah Waheda Wahid
Hehe..tgk colour pun dh menarik sis.

23 Jun 2013 4:40:00 PTG

hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

23 Jun 2013 4:41:00 PTG

hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

25 Ogo 2013 8:35:00 PG

Salam cantiknyer blog..sis buat sendiri ker?

25 Ogo 2013 8:36:00 PG

Cantik sgt blog ni..sis buat sendiri ker.?

@Mummy yaya
Tq :) alah biasa2 jek sis.
A`ah sy buat sendiri.blaja dr tuto yg ada.

29 Ogo 2013 7:11:00 PTG

Saya ada menjual inner magic ni blh di ambil secara borong atau runcit.. Blh whatsapp /call /sms 192558499

18 Sep 2013 5:56:00 PTG

suke tgk blog ni.. tp x reti nk buat blog..

@Nurul Azian
Terima kasih,sy dlu pun reti tp sy belajar n trus blaja sis

@Fiza Abdul Rahman
wah hehe insyaallah 1 ari nti sy blh beli dgn sis plak ek pasni..:)
Inner best ni rugi xpakai..