14 Jun 2013

Bedak Sejuk Tanaka Macam Pisang Goreng Panas!!!


Assalammualaikum..


Entri kali ni nak citer skit pasal fenomena baru terhangat skang ni "Bedak Tanaka".Aini pun pelik lah asal ada artis yg gunakan jek mesti benda tu meletops u all.Lagi yg menggunakannya artis jelita lagi menawan Nora Danish ha! amik ko cun gitu muka diekan.

Aini pun ape lagi lah nk juga try.(pantang benda hangat nak jg cuba) tup.tup..order abiz stok..order2 abiz stok.Alahai omak licin semua stok orang dok borong neh.Hurm..nak tgu lain stok dengar citer harga dr supplier naik melonjak-lonjat kaw2 tu.Al-maklum benda tengah Hot ni kan.Harga jgn ckp lah mcm2 dah jumpa paling mahal pun rm35 free postage saiz besar 110gm.Haha..xmo mengalah jg Aini ni cr yg murah tup tup ada rezeki saiz besar dapat harga Rm14 inc poslaju terus tak banyak citer bayor.Takut kehabisan lagi.Itupun sis tu ckp dh tinggal skit sgt stok die ni.Hahaha..Korang dah cuba lum jom share citer pengalaman menggunakan Bedak Tanaka ni.

10 comments

14 Jun 2013 4:44:00 PTG

memang tengah hot bedak sejuk Tanaka ni kan...he he he...apakah kerana Nora Danish?

Nanti akak buatlah review lepas dah pakai...nak tau jugak hasilnya... *_^

14 Jun 2013 4:46:00 PTG

Murahnyaaaa! Huhu T.T Aina beli RM30 inc postage.

15 Jun 2013 11:15:00 PTG

Beli dgn siape?

16 Jun 2013 1:47:00 PG

bleh tahu n suggest x awak bli ngn spa...nie no fo sy - 0164523368 dyh..klow bleh cpt lg bgos k...thnx

@Farah Waheda Wahid
itu ler pasal.mgkin jg sebab artis kan..
Insyaallh dh sampai kat tgk try guna tgk apekah hasilnya..nti blh bt review ek.hihi

@Aina Mansor
Aini beli yg ada label Tate by D.E.A kot tu yg mahal.Aini beli yg orginal pakcking dr myanmar tu murah ckit.Almalum dah tukar label artis ni mmg harga up lah.tapi kualiti tetap sama kot.entah x cuba lg pun.hihi

@Noor Hidayah
sy beli ngan sis Miszz Ayueid (FB)ni link die
https://www.facebook.com/MiszzTeriTeriButsu

@Hajar Hashim
beli ngan sis Miszz Ayueid ni link die https://www.facebook.com/MiszzTeriTeriButsu

Tapi bukan packaging Tate by D.E.A yer pack die lain yg pasti original packaging dr Myanmar.

9 Jul 2013 10:04:00 PG

Huk2.. teman pun dah order gak.. tapi disebabkan poslaju lembap sangat sampai sekarang xdapat lagi.. dah call lik, katanya esok dia anto utk serahan kedua sebab masa dia anto teman masih berada kat HK..

hee.. hai.. salam kenal,
follower no.1157
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog